Advies op maat

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering en in tussentijdse verslagen bespreken samen met u de financiële toestand van uw onderneming en formuleren wij het nodige financieel en fiscaal advies. 

Maar daarbuiten kan u bij ons ook steeds terecht voor raad wanneer u belangrijke beslissingen dient te nemen. Denkt u aan een uitbreiding in binnen- of buitenland? Plant u een overname of fusie? Of is de tijd rijp om uw bedrijf over te laten? Voor al deze zaken kunnen wij u voorzien van het nodige cijfermateriaal en fiscaal juridisch advies, zodat u gefundeerd uw beslissing kan nemen.

Wenst u een financiering? Dan maken wij de analyse op en gieten dit in een financieel plan. Op uw verzoek assisteren wij u in uw onderhandelingen met de bank, leasingmaatschappij en/of investeerder(s).

Daarnaast kunnen we hulp (en feedback) verlenen bij de opmaak van contracten en diverse overeenkomsten.

Stopt u uw activiteiten en wenst u uw bedrijf te vereffenen? Wij zorgen voor het opstellen van de wettelijke verzoekschriften en verslagen en de opmaak van het verdeelplan. Bij dit proces werken wij nauw samen met de aangestelde revisor en notaris.
 

Advies op maat